Hvilke punkter bør observeres for å flytte polyetylenrør?

Polyetylen- eller PE-rør brukes som et egnet alternativ til stålrør og polykarbonater på grunn av deres høye motstand mot korrosjon og korrosjon, letthet og høy fleksibilitet. For å flytte polyetylenrør, bør følgende punkter tas i betraktning:

1 Rørlengdeberegning: Skal du flytte polyetylenrør bør du bruke den rørlengden som er egnet i henhold til gjeldende forhold og bevegelsesintervaller.

2 Overføring med enhet: For å flytte polyetylenrør er det bedre å bruke spesielle enheter som bårer, kraner og gaffeltrucker.

3 Rørrengjøring: Før flytting av polyetylenrør bør de rengjøres for å unngå skade.

4 Ta vare på rørfleksibilitet: Ved flytting av polyetylenrør bør man være oppmerksom på deres fleksibilitet slik at de er myke og fleksible hvis de må skiftes.

5 Overholdelse av temperatur: For å flytte polyetylenrør må temperaturen tas i betraktning slik at den ikke blir skadet ved ekspansjon eller sammentrekning av røret.

6. Installasjon og drift: Etter flytting av polyetylenrørene må de installeres og drives i henhold til relevante standarder for å oppnå optimal ytelse.

Generelt kan flytting av polyetylenrør gjøres enkelt på grunn av dets spesielle egenskaper. Men de ovennevnte punktene bør tas hensyn til for å bevege seg optimalt og uten problemer. Dessuten er det bedre å bruke evnene til et profesjonelt og ekspertfirma på dette feltet for å flytte polyetylenrør slik at problemer som skader, avvik osv. ikke oppstår i rørene.